1 port = 8 points
Ingredienser
- 1 kycklinglårfilé 125 g
- 1 äpple
- 1 halv persika, konserverad
- 1 tsk ingefära, riven
- 1 vitlöksklyffta, hackad
- 1 krm curry
- 1 1/2 tsk flytande margarin
- 1 tsk tomatpuré
- 1 dl hönsbuljong
- 2 tsk potatsimjöl
- salt, peppar
- 1 1/2 dl kokt ris
- Skär kycklingen i bitar, äpple och persika i klyftor.
- Bryn kycklingen i maragarinet, tillsätt vitlök, ingefära, curry, tomatpuré och häll över buljongen.
- Krydda med salt och peppar.
- Låt puttra 8-10 min.
- Rör ner äpple och persika.
- Rör ut mjölet med lite vatten och tillsätt det under omrörning.
- Servera med ris och sallad.
No comments:
Post a Comment