1 port = 8 points
Ingredienser
- 150 g torsk eller hokifilé
- 1 msk vetemjöl
- salt, peppar
- 1 tsk flytande maragarin
- 1/2 rödlök
- 1/4 pepparfrukt
- 4-5 cocktailtomater
- 1 msk färsk basilika, hackad
- 1 tsk balsamvinäger
- 1/2 tsk olja
- 1 tsk vatten
- valfri mängd kokt pasta
- Skala och skiva löken tunt.
- Ta bort kärnorna på pepparfrukten och hacka den fint.
- Dela tomaterna i mindre bitar.
- Blanda olja, vinäger och vatten i en skål.
- Lägg i tomat, pepparfrukt och lök.
- Skär fisken i mindre bitar, strö över salt och lägg dem i en plastpåse men mjölet och skaka om.
- Stek fisken i maragrinet, häll tomatsalsan över och låt puttra samman.
- Servera med pasta och sallad.
No comments:
Post a Comment